среда, 25. април 2018.

VEŽBANJE JE POLA ZDRAVLJA


Tokom cele godine možete da budete aktivni. Nemojte da vam vreme bude izgovor. Uvek se možemo žaliti da nam je hladno ili previše vruće, ali ako želimo da budemo zdravi i da lepo izgledamo, moramo se malo za to i potruditi.

Fizička ativnost ne mora značiti samo vežbanje u teretani. Postoje razni sportovi  kojima možete da se bavite. Zimi možete npr. da klizate.  A, ako ne znate,  zašto ne biste postavili sebi cilj da naučite. U proleće možete npr. da vozite biciklu ili rolere, da trčite ili jednostavno da duže šetate.  
                   
Ja redovno vežbam tokom cele godine u teretani, tri puta nedeljno poluindividualno sa trenerom i to na svim mišićnim grupama. Počela sam da upražnjavam i duge šetnje, a za koji dan planiram i da krenem da vozim biciklu.

Moja preporuka za one koji žele da smršaju jeste da pokušaju da jedu samo zdravu hranu i da se bave nekim sportom. Vežbajte na onaj način koji vam lično najviše odgovara. Nismo svi isti i ako nekome prija neka aktivnost, to ne znači da će i drugima prijati. Tako malo nam treba da dodjemo do cilja, samo moramo da krenemo u akciju i budemo uporni. 




Deo ekipe sa kojom vežbam





Нема коментара:

Постави коментар